TERMENI SI CONDITII

SC MODA MANIA SRL este o firma producatoare de articole de imbracaminte si accesorii. Ca atare nu†este supus notificarii pentru reducerile de pret.

Preturile produselor afisate, includ TVA.

Sectiunea PROMOTII contine oferte pentru anumite produse actuale pe care le puteti achizitiona la preturi speciale. Produsele din categoria†OUTLET, provin din productia sezonului anterior.

Vanzarea oricarui produs afisat pe site, este valabil in limita stocului disponibil.†

Conditii de utilizare

Utilizarea acestui site prin vizitarea sau cumpararea produselor, presupune acceptarea conditiilor de utilizare. Se recomanda citirea atenta a conditiilor.

Ne asiguram dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare.
Serviciul nostru include comunicari de natura administrativa si comerciala care va vor fi trimise dupa momentul in care va inregistrati dvs.ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o atentionare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, putem intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul paginii web.

Obligatiile dumneavoastra in momentul inregistrarii

Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre identitatea dumneavoastra, in momentul efectuarii unei comenzi online.

Daca unele date despre dumneavoastra†s-au†inregistrat†incorect ori au aparut modificari pe parcurs, va rugam sa ne informati in cel mai scurt termen posibil.

In cazul constatarii unor nereguli in aceasta obligatie a dvs. ne rezervam dreptul de a interzice efectuarea comenzilor††din magazinul nostru online, pe termen nelimitat.

De asemenea, refuzul Dvs. de a ne furniza informatii cu caracter personal sau a termenilor si conditiilor propuse de S.C. MODA MANIA S.R.L., ne determina sa renuntam la actul de vanzare.

Securitatea Datelor Personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, inscrisa†in†registrul†de†evidenta†sub†nr.†15397†, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. MODA MANIA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, membru al familiei ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: identificarea clientilor pentru vanzarea produselor comercializate de S.C. MODA MANIA S.R.L. sau propunerii de noi oferte si promotii.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
Utilizatorilor site-ului hln.ro le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, printre care:

  1. Dreptul de acces la date, conform caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de acesta;
  2. Dreptul de interventie asupra datelor:
    1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
    2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
    3. realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  3. Dreptul de opozitie, in care datele personale sa nu mai fie prelucrate si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. MODA MANIA S.R.L., str. 1 Decembrie 54 C cod postal 415100, Alesd, jud. Bihor, Romania. De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Prin inscrierea pe site-ului hln.ro , utilizatorii isi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor lor de catre noi si cu privire la includerea acestor date in baza noastra de date in scopul informarii si expedierii de catre noi a comenzilor sau informatiilor solicitate.

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurile sunt stabilite de catre S.C. MODA MANIA S.R.L.. Ele sunt publicate clientilor prin intermediul site-ului sau prin serviciul Newsletter.†Ele sunt valabile numai pentru clientii inregistrati in baza noastra de date, pe perioada promotiei si numai in limita stocului disponibil.

Fraude

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice Óncercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Eventualele conflictele care pot interveni intre firma si clienti se vor rezolva pe cale amiabila. In caz contrar solutionarea se va baza pe prevederile legale romanesti.

 
 
Site realizat de Modulus Media:Toronto Web Design Web Design Oradea